GDPR / Integritetspolicy

Nedan kan du läsa mer om Tule Trafikskolas integritetspolicy.

 

INSAMLING OCH BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER OCH KÖPINFORMATION
För att kunna erbjuda dig våra tjänster behöver vi behandla dina personuppgifter. Du kan direkt eller indirekt komma att ge oss information om dig själv genom att maila, ringa, besöka oss eller genom köp via vår e-handel.

Ändamålet med behandlingen av dina uppgifter är för att säkerställa vem du är, kunna kontakta dig och att administrera din utbildning och dina köp hos oss. För ovan syfte samlar Tule Trafikskola in namn, adress, mobilnummer, e-postadress, personnummer och köpinformation. Dina adressuppgifter uppdateras automatiskt från folkbokföringsregistret via behörig leverantör. Vi kommunicerar med dig genom sms, telefonsamtal och e-post.


SAMTYCKE TILL BEHANDLING
Genom att använda någon utav Lidingö Trafikskolas tjänster accepterar du vår integritetspolicy och vår behandling av dina personuppgifter såsom de framgår nedan. När du skriver in dig på Tule Trafikskola samtycker du till dessa villkor och att du ger Tule Trafikskola rätt att behandla dina personuppgifter, utbildningskort och köpinformation i enlighet med dessa villkor. Du samtycker även till att ta emot direktmarknadsföring från Lidingö Trafikskola via e-post och sms. Du har när som helst rätt att avsluta ditt medlemskap och återkalla dina samtycken.


VEM KAN FÅ DEL AV DIN INFORMATION?

Dina uppgifter lagras genom ett slutet system som är utvecklat av en betrodd tredje part STR Service AB. Tule Trafikskola säljer inte information om dig till någon annan men i vissa fall behöver vi dela information med annan, se nedan.


Leverantörer och underleverantörer  

Vi kan komma att dela din information med leverantörer eller underleverantörer (tex e-post, teleoperatör, finansieringspartners, kreditupplysningsföretag, faktureringspartners) för utförandet av våra tjänster gentemot dig.

 
Målsman

Om eleven är under 18 år kan målsman komma att kontakta Tule Trafikskola för att utföra ärenden för elevens räkning. Om eleven är myndig måste eleven ge sitt samtycke till Lidingö Trafikskola att tredje part utför ärende för elevens räkning.  

 

Myndigheter

Vi är skyldiga att rapportera viss genomförd utbildning till Transportstyrelsen, det gäller tex Introduktionsutbildning, Mopedutbildning och Riskutbildning. För att kunna erbjuda dig tjänster som synintyg måste resultatet rapporteras till Transportstyrelsen.
För bokning av förarprov behöver vi dela information med Trafikverket.      


I annat fall kommer Tule Trafikskola kommer inte att lämna ut dina uppgifter till tredje part, om detta inte är nödvändigt till följd av en lagstadgad skyldighet, tex Skatteverket.


HUR LÄNGE SPARAR VI DIN INFORMSTION?

Vi behandlar bara din information så länge som det krävs enligt lag eller annars så länge vi har ett berättigat intresse eller som vi behöver den för att kunna utföra våra tjänster mot dig.   


DINA RÄTTIGHETER: RÄTTA, RADERA OCH FÅ TILLGÅNG TILL INFORMATION

Du kan när som helst skriva till Tule Trafikskola AB och begära att dina personuppgifter rättas, tas bort eller för att återkalla dina samtycken. Du har även rätt att en gång per år begära information om vilka uppgifter om dig som vi behandlar.VILLKORSÄNDRINGAR
Tule Trafikskola förbehåller sig rätten att ändra innehållet i integritetspolicyn med beaktande av dina rättigheter enligt gällande lagar och regler. Vi betydande förändringar kommer vi att meddela dig via e-post eller på annat sätt.

 

KONTAKT
Om du inte är nöjd med vår hantering av dina personuppgifter eller om du har några frågor om Tule Trafikskolas behandling av personuppgifter ber vi dig att kontakta oss.


E-post: info@tuletrafikskola.se
Telefonnummer: 08-29 74 00
Adress: Tule Trafikskola, Vegagatan 11 C, 172 34 Sundbyberg